اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

اقدامات وزارت خارجه در خصوص تحولات غزه تشریح شد

اقدامات وزارت خارجه در خصوص تحولات غزه تشریح شد وزیر امور خارجه در دیدار رئیس و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس آنها را در جریان آخرین روندها و پیگیری‌های وزارت امور خارجه در زمینه تحولات اخیر در غزه قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه ۱۶ آبان ماه میزبان رئیس و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بود.

 

وزیر امور خارجه در این دیدار رئیس و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی را در جریان آخرین روندها و پیگیری‌های وزارت امور خارجه در زمینه تحولات مربوط به اقدامات رژیم آپارتاید و کودک‌کش صهیونیستی در حق مردم بی دفاع خصوصا کودکان و زنان در غزه تحت محاصره قرار داد.

 

امیرعبداللهیان در این دیدار از نقش و جایگاه مجلس شورای اسلامی و به ویژه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در زمینه دفاع از ملت فلسطین و به کارگیری دیپلماسی پارلمانی در حمایت از مردم مقاوم و‌ مظلوم غزه تشکر و قدردانی کرد.

 

به گزارش فارس، از ابتدای تحولات اخیر در غزه جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی برای توقف جنایات صهیونیست‌ها دریغ نکرد و به کرات نسبت به وقوع فاجعه انسانی و نسل کشی در غزه هشدار داد. در این خصوص رایزنی‌های تلفنی امیرعبداللهیان با همتایان و برخی مقامات خارجی انجام شد و آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور نیز با برخی سران و همتایان خود تلفنی گفت‌وگو کرد. وزیر امور خارجه همچنین در این خصوص سفری به چند کشور منطقه داشت و برای شرکت در نشست سازمان همکاری اسلامی به جده رفت و سفری هم به نیویورک داشت تا در نشست مجمع عمومی سازمان ملل درباره غزه شرکت کند.

 

نشست مشترک رئیس و اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با وزیر و مدیران ارشد وزارت امور خارجه به میزبانی حسین امیرعبداللهیان اول شهریور ماه نیز برگزار شده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار